fredag 3 augusti 2012

Segling med Nano och My (Own)

Förra tisdagen så drog jag och David C till hans 707:a Nano. Vi meckade en del på kvällen samt att vi gick och handlade lite mat. Onsdagen böjd på propaganda väder och det blev spinnakersegling upp mot marstrand från Torslandalagun. Vi kryssade även med spinnakern för att vi skulle ta oss utanför Marstran. Där seglade vi om en Bavaria 36 med gennaker, kändes ganska bra. ;)Det var en väldigt varm segling och vi jag fick mycket färg. Vi seglade förbi X-99:ornas race. Våran destination blev Tornholmen ovanför Klädesholmen.
Vissa andra brände sig en del...
 Flytvästbränna! ;)

På kvällen blev det grillning och bad, en riktigt härlig dag!
Torsdagen blev det spinnaker segling rill Skärhamn där vi bunkrade upp med mat och åt lunch. Sen började kryssen hemåt. Vi hittade en väldigt trevlig naturhamn nedanför Marstrand. Kommer inte ihåg vad den heter men fint var det. På fredagen gick vi upp tidigt och började kryss eftersom vi skulle upp till min båt i Rönnäng på kvällen och möt upp Henrik och Elin.
Fredagens höjd punkt var när vi kom ikapp en 717 och det blév ett "race" på kryssen. Inga glada miner från 717:an när vi hängde med dem. ;)

Fredag kväll så gick jag och David C med My (Own) till Marstrand där Elin och Henrik väntade. Det blev restaurangbesök och mys. Sen lyckades vi klämma in fyra pers i salongen och jag och Henke sov gott iallafall men i hade också bästa platserna. ;)
Lördagen bjöd på regn hela dagen. :( Det var synd att det hade varit så bra väder hela veckan och när Henke och Elin kommer så blir det kasst. :(
Vi trotsade vädret och seglade till Öckerö som blev slut destinationen. Där badade vi och åt den dyraste pizzan och salladen någonsin...
Vi hade väldigt skoj iallafall. :) På söndagen var det hemfärd.


TACK DAVID C FÖR EN HÄRLIG VECKA!!

ÄVEN

ELIN OCH HENRIK FÖR EN HÄRLIG VECKEND!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar